Γεγονός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός: Διορία μέχρι τις 11 Ιουνίου στην ΕΜΑΚ να εμβολιαστούν αλλιώς θα αντικατασταθούν

Γεγονός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός: Διορία μέχρι τις 11 Ιουνίου στην ΕΜΑΚ να εμβολιαστούν αλλιώς θα αντικατασταθούν

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στην Ελλάδα (κατά της Covid-19) είναι πλέον γεγονός και η εφαρμογή ξεκινά από τις οκτώ ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τελικά η κυβέρνηση έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί απίστευτα τεχνάσματα για να κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό, καθώς η ζωή όσων δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν θα είναι αρκετά δύσκολη και έτσι θα αναγκαστούν να εμβολιαστούν (εν προκειμένω θα κινδυνεύει η εργασία τους).

Ουσιαστικά η κυβέρνηση θέλει να καταστήσει τον εμβολιασμό υποχρεωτικό για όλους, αλλά επειδή αυτό δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα, θέλει να το επιτύχει έμμεσα, και μάλιστα θέλει να το πετύχει σύντομα.

Έτσι διορία μέχρι τις 11 Ιουνίου για να εμβολιαστούν, εφόσον το επιθυμούν (!), κατά της Covid-19 δίνεται στους υπαλλήλους που υπηρετούν στις Ειδικές Μονάδες Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ) της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι σε περίπτωση που δεν εμβολιαστούν θα αντικατασταθούν από ήδη εμβολιασθέντες (άραγε που θα βρεθεί τόσο ειδικό προσωπικό αν αρνηθούν;).

Αυτό προβλέπει έγγραφο, που δημοσιεύει το Radio North 98, το οποίο κοινοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στις υπηρεσίες με το υπ`αριθμόν πρωτοκόλλου “28550 Φ 215.2” με την υπογραφή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Στέφανου Δ. Κολoκούρη.

Στο ίδιο έγγραφο επισημαίνεται ότι «μετά την κοινοποίηση της παρούσας διαταγής (σ.σ. στις ΕΜΑΚ) θα υπηρετούν σ` αυτές υποχρεωτικά μόνο όσοι υπάλληλοι έχουν προβεί στον σχετικό εμβολιασμό».

Καλούνται δε οι διοικήσεις των ΕΜΑΚ να ενημερώσουν έως τις 21 Μαΐου το Αρχηγείο ποια στελέχη τους (αθροιστικά και όχι ονομαστικά) έχουν προβεί στον εμβολιασμό τους, ποια στελέχη έχουν κινήσει τη διαδικασία να εμβολιαστούν και ποια στελέχη δεν έχουν προγραμματίσει τον εμβολιασμό τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.