ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πρόβλημα κατά την διάρκεια ταχείας ανάδυσης του υποβρύχιου «Πιπίνος» του ΠΝ

Αναδύθηκε με κλίση 52 μοιρών!

Πρόβλημα κατά την διάρκεια ταχείας ανάδυσης του υποβρύχιου «Πιπίνος» του ΠΝ

Ένα περιστατικό του οποίου η αιτία διερευνάται έλαβε χώρα κατά την διάρκεια ταχείας (ταχύτατης) ανάδυσης του υποβρύχιου Type-214 «Πιπίνος», πριν μερικές ημέρες στο Αιγαίο.

Η ταχεία ανάδυση προκάλεσε κάποιους μικροτραυματισμούς. Οι πληροφορίες λένε ότι κάποια στιγμή η ανάδυση του υποβρυχίου έγινε υπό γωνία 52°.

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους, αντιθέτως η ψύχραιμη αντιμετώπιση του προβλήματος ελαχιστοποίησε τις συνέπειες της ταχείας ανάδυσης.

Το «Πιπίνος» είναι ένα από τα σύγχρονα υποβρύχια Type 214 που διαθέτει ο ελληνικός Στόλος. Υποβρύχια που δίνουν σημαντικό επιχειρησιακό πλεονέκτημα στον ελληνικό Στόλο και στις ΕΔ γενικότερα, σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.

Είναι τα πλέον σύγχρονα σκάφη του ελληνικού Στόλου και θεωρούνται «κρίσιμης σημασίας» για την υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.