ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Κορέα : Οι πύραυλοι της Βόρειας Κορέας μπορούν να μεταφέρουν κεφαλές βάρους μέχρι 600 κιλών

Ν.Κορέα : Οι πύραυλοι της Βόρειας Κορέας μπορούν να μεταφέρουν κεφαλές βάρους μέχρι 600 κιλών

«Οι πύραυλοι της Βόρειας Κορέας μπορούν να μεταφέρουν κεφαλές βάρους από 500 μέχρι 600 κιλών σε απόσταση 10 χιλ. χλμ» ανέφερε στους δημοσιογράφους εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας την Νότιας Κορέας.

Σε αυτό το συμπέρασμα το υπουργείο κατέληξε μετά από εξέταση της πρώτης βαθμίδας ώσης του πυραύλου που εκτοξεύτηκε από την Βόρεια Κορέα στις 12 Δεκεμβρίου.

Στην Β.Κορέα  μετά από την επιτυχημένη εκτόξευση επικρατεί μια γενική ευφορία. Τους επιστήμονες και τους εργάτες που συμμετείχαν στην δημιουργία του πυραύλου, τους δοξάζουν σαν εθνικούς ήρωες. Προς αυτούς αποστέλλονται πολλά συγχαρητήρια τηλεγραφήματα, για το επίτευγμα τους συνθέτονται ακόμη και  ποιήματα, προς τιμή τους και διοργανώνονται συναυλίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.