Πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη: «Η σφαίρα θα με έβρισκε στο κεφάλι» κατέθεσε η 31χρονη τραυματίας

«Λίγα δευτερόλεπτα πριν εισβάλλει ο δράστης στο μαγαζί, αλλάξαμε θέσεις με την αδελφή μου»

Πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη: «Η σφαίρα θα με έβρισκε στο κεφάλι» κατέθεσε η 31χρονη τραυματίας

Δύο νεκροί ήταν ο απολογισμός από το μαφιόζικο «χτύπημα» που σημειώθηκε χτες το βράδυ σε κατάμεστη καφετέρια στην πλατεία Νέας Σμύρνης, με τις σφαίρες του επαγγελματία εκτελεστή να βρίσκουν στο σώμα και μια 31χρονη κοπέλα, η οποία έτυχε να βρίσκεται πίσω τους.

Η τυχερή μες στην ατυχία της νεαρή γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, μίλησε στους αστυνομικούς του ανθρωποκτονιών, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, πως η σφαίρα θα μπορούσε κάλλιστα να την είχε βρει στο κεφάλι, αν δεν ήταν όρθια στο μπαρ, αλλά καθιστή σε τραπέζι.

«Ήμουν με την αδελφή μου στο μπαρ, πίσω ακριβώς από το τραπέζι που κάθονταν οι δύο άνδρες, που είναι νεκροί. Ήμασταν όρθιες και μιλούσαμε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ήμουν πλάτη και δεν είδα τον δράστη την ώρα που μπήκε. Άκουσα τους πυροβολισμούς και έβλεπα τον πανικό στο μαγαζί.

Στην αρχή, δεν κατάλαβα ότι είχα τραυματιστεί, μέχρι που είδα τα αίματα. Λίγα δευτερόλεπτα πριν εισβάλλει ο δράστης στο μαγαζί, αλλάξαμε θέσεις με την αδελφή μου. Αλλιώς, θα ήταν αυτή τώρα στη θέση μου κι ευτυχώς που ήμασταν όρθιες, αλλιώς θα με έβρισκε η σφαίρα στο κεφάλι», δήλωσε συγκλονισμένη η νεαρή τραυματίας.

Πολύ πιθανό να έχει κάνει λάθη ο δράστης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών εκτιμούν ότι οπωσδήποτε υπήρχε ομάδα υποστήριξης, αλλά και κάποιο άτομο το οποίο παρέλαβε τον δράστη από κάποιο προσυμφωνημένο σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν υπάρχει δε ουδεμία αμφιβολία πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και για μαφιόζικο «χτύπημα», ενώ, σύμφωνα με τα όσα γίνονται αντιληπτά από το βίντεο που διέρρευσε στα social media, ο εκτελεστής φαίνεται να είναι άτομο νεαρής ηλικίας, με τους αξιωματικούς του ανθρωποκτονιών να σημειώνουν ότι είναι πολύ πιθανό να έχει κάνει κάποια λάθη, εστιάζοντας στη στιγμή που μπήκε στην καφετέρια, σήκωσε το όπλο και αρχίζει να πυροβολεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.