ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Λαβρόφ στον ΟΗΕ: «Το μέλλον της παγκόσμιας τάξης αποφασίζεται σήμερα»

Ομιλία στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών

Σ.Λαβρόφ στον ΟΗΕ: «Το μέλλον της παγκόσμιας τάξης αποφασίζεται σήμερα»

Με οδηγό αυτή την χαρακτηριστική ατάκα ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας τόνισε ότι η Ρωσία είναι ένα κυρίαρχο έθνος και η διαδρομή που ακολουθεί η Μόσχα για να τερματίσει έναν κόσμο εκβιασμού, εκφοβισμού και ανεπιθύμητων.

Ακολουθεί μια ανακεφαλαίωση της μέχρι τώρα ομιλίας του Σεργκέι Λαβρόφ στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών:

Αντί για διάλογο και συμβιβασμό, στα δυτικά κράτη υπάρχει παραπληροφόρηση, ωμή δραματοποίηση και πρόκληση
-Η Δύση υπονομεύει την εμπιστοσύνη στη διεθνή δικαιοσύνη
-Ο μονοπολικός κόσμος λειτουργεί σε βάρος της Ασίας, της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Αυτό πρόκειται να τελειώσει
-Η Ουάσιγκτον δημιουργεί γεωπολιτική διαδικασία για να διατηρήσει την κυριαρχία της – πιστεύει ότι είναι “Κύριος ο Θεός στη Γη”
-Όλοι θυμόμαστε τη Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ και τη Λιβύη – μακριά από τις ακτές των ΗΠΑ όπου πέθαναν εκατοντάδες χιλιάδες
-Ονομάστε μια χώρα στην οποία οι ΗΠΑ μπήκαν με το ζόρι και η ζωή έγινε καλύτερη
-Οι παράνομες κυρώσεις είναι πολιτικός εκβιασμός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Σε αντίθεση με τη στοιχειώδη κοινή λογική, η Ουάσιγκτον και οι Βρυξέλλες επιδείνωσαν την κατάσταση της κρίσης κηρύσσοντας οικονομικό πόλεμο στη Ρωσία. Το αποτέλεσμα είναι η αύξηση των τιμών του φυσικού αερίου και των τροφίμων σε όλο τον κόσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.