ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σκληρές δηλώσεις του Ν.Μεντβέντεφ: «Σχεδόν όλοι οι ηγέτες στην Δύση στηρίζουν τους νεοναζί ‘Μπαντέρα” στην Ουκρανία»

«Θα πρέπει να τους συμπεριφερόμαστε ανάλογα»

Σκληρές δηλώσεις του Ν.Μεντβέντεφ: «Σχεδόν όλοι οι ηγέτες στην Δύση στηρίζουν τους νεοναζί ‘Μπαντέρα” στην Ουκρανία»

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ν.Μεντβέντεφ δεν “μάσησε” τα λόγια του και πάλι και καταφέρθηκε κατά των δυτικών ηγετών που στηρίζουν όπως είπε τους νεοναζί στην Ουκρανία ενώ δεν απέφυγε να χαρακτηρίσει τα βαλτικά κράτη ως ” λοιμογόνους ψύλλους”.

Ακολουθεί το πρωινό μήνυμα Μεντβέντεφ με δυτικούς αποδέκτες:

«Οι ηγέτες της επηρεασμένης από τον Μπαντέρα «Ουκρανίας» μιλούν όλο και περισσότερο για την αναγκαιότητα «να λογοδοτήσουν όλοι οι Ρώσοι» (είναι σαφές ότι με τον όρο «Ρώσοι», εννοούν ολόκληρο τον πληθυσμό της χώρας μας, ανεξαρτήτως εθνικότητας). Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο;

Σχεδόν όλοι οι αρχηγοί των δυτικών χωρών υποστηρίζουν τον Bandera Ukraine. Ως εκ τούτου, ο Μπάιντεν, ο Τριντό, ο Σουνάκ, ο Σολτς, ο Μακρόν, η Μελόνι, καθώς και οι ηγέτες της πιο απεχθούς Πολωνίας, των σκληροτράχηλων Σκανδιναβικών χωρών, της μιλιταριστικής Ιαπωνίας, των γούνινων πλασμάτων από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και άλλους λοιμογόνους ψύλλους όπως τα κράτη της Βαλτικής, είναι άμεσοι και φανεροί υποστηρικτές των Ναζί. Η σχέση τους θα πρέπει να προσεγγιστεί ως ηγέτες χωρών σε ναζιστικό συνασπισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντί να επιδοθούμε σε γλυκά όνειρα συμφιλίωσης και να ζήσουμε ως μια μεγάλη πολυεπίπεδη οικογένεια με μη δυαδικά φύλα, όπως νομίζαμε κάποτε, θα πρέπει να τους συμπεριφερόμαστε ανάλογα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.