ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σουηδία: Τερματίζει την έρευνα κατά του YPG/PKK

Είχε ξεκινήσει μετά από τουρκική απαίτηση

Σουηδία: Τερματίζει την έρευνα κατά του YPG/PKK

Οι σουηδικές αρχές τελείωσαν την έρευνά τους σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έδειχναν φωτογραφίες της λεγόμενης σημαίας των YPG/PKK και του φυλακισμένου αρχηγού της Abdullah Ocalan, που προβάλλονταν σε δημόσια κτίρια στην πρωτεύουσα της χώρας.

Την περασμένη εβδομάδα, λογαριασμοί μέσων κοινωνικής δικτύωσης που συνδέονται με το PKK και το συριακό παρακλάδι του YPG, μοιράστηκαν εικόνες που δείχνουν τη λεγόμενη σημαία της οργάνωσης και την εικόνα του αρχηγού της να προβάλλονται στο ιστορικό Δημαρχείο και στο Globen Avicii Arena Sports Hall.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τις αντιδράσεις του Πρέσβη της Τουρκίας στη Σουηδία Hakkı Emre Yunt και άλλων για τις δραστηριότητες προπαγάνδας των τρομοκρατών, ο δήμος Στοκχόλμης είχε υποβάλει ποινική μήνυση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.