Στελέχη της ΜΙΤ καταγράφουν την κινητοποίηση των ΕΔ & της ΕΛ.ΑΣ: Η Άγκυρα «μετράει» τις ελληνικές αντιδράσεις

Στελέχη της ΜΙΤ καταγράφουν την κινητοποίηση των ΕΔ & της ΕΛ.ΑΣ: Η Άγκυρα «μετράει» τις ελληνικές αντιδράσεις

Μαζί με τις εισβολές των παράνομων μεταναστών μπαίνουν στην χώρα και στελέχη της τουρκικής Στρατοχωροφυλακής και της ΜΙΤ με σκοπό την καταγραφή και την βιντεοσκόπηση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων κατά την μαζική κινητοποίησή τους των τελευταίων ημερών με σκοπό την προστασία των συνόρων.

Τα άτομα αυτά καταγράφουν σημεία διασποράς, σημεία διέλευσης και μετρούν χρόνους κινητοποιήσεων και αντιδράσεων.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ έγινε βιντεοσκόπηση των στρατιωτικών και των αστυνομικών δυνάμεων και εκτενής παρακολούθησή τους.

Τα άτομα που προχώρησαν στις ενέργειες αυτές μιλούσαν την τουρκική και είναι σαφές ότι επρόκειτο για στελέχη που ανήκαν σε υπηρεσίες πληροφοριών ή είχαν την εκπαίδευση για να αποκτούν πληροφορίες.

Παρόμοιου δυναμικού άτομα εμφανίστηκαν και στα νησιά.

Η ΜΙΤ πολύ εύκολα διαμέσου της παράνομης μετανάστευσης και της διακίνησης έχει καταφέρει να περάσει στην ελληνική επικράτεια στελέχη της τα οποία από «πρώτη θέση» κατασκοπεύουν τον κρατικό μηχανισμό και βλέπουν κατά πόσο λειτουργεί και το κυριότερο πως θα μπορούσε να «βραχυκυκλωθεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πληροφορίες αυτές συγκεντρώνονται προς αξιολόγηση στην Άγκυρα και μετά τα τουρκικά Επιτελεία καταστρώνουν τους σχεδιασμούς τους για το πως θα μπορούσε να ξεκινήσει μια αιφνιδιαστική τουρκική επίθεση και σε ποιο σημείο της ελληνικής επικράτειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.