ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στην Ουκρανία ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ για να εντοπίσει τα «ρωσικά εγκλήματα πολέμου»

Θα χορηγηθούν και 6 εκατομμύρια δολάρια

Στην Ουκρανία ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ για να εντοπίσει τα «ρωσικά εγκλήματα πολέμου»

Ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ πραγματοποιεί αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Ουκρανία για να συζητήσει με τη γενική εισαγγελέα τρόπους για τη δίωξη των δραστών εγκλημάτων πολέμου, ανακοίνωσε Αμερικανός αξιωματούχος.

Η συνάντηση μεταξύ του Μέρικ Γκάρλαντ και της Ιρίνα Βενεντίκτοβα θα αφορά «τις αμερικανικές και διεθνείς προσπάθειες για να βοηθηθεί η Ουκρανία στην ταυτοποίηση, τη σύλληψη και τη δίωξη των προσώπων που εμπλέκονται σε εγκλήματα πολέμου και άλλες ωμότητες στην Ουκρανία», σύμφωνα με τον αξιωματούχο.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους στην Ουκρανία λίγο πριν αρχίσει η συνάντηση, ο Γκάρλαντ είπε: «Βρίσκομαι εδώ για να εκφράσω την ακλόνητη υποστήριξη των ΗΠΑ στον λαό της Ουκρανίας μεσούσης της απρόκλητης και άδικης ρωσικής εισβολής».

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες στέλνουν ένα αδιαμφισβήτητο μήνυμα. Δεν υπάρχει μέρος για να κρυφτεί κανείς. Εμείς και οι εταίροι μας θα ακολουθήσουμε κάθε διαθέσιμη οδό ώστε να διασφαλίσουμε ότι αυτοί που ευθύνονται για τις ωμότητες αυτές θα λογοδοτήσουν», πρόσθεσε.

Η Βενεντίκτοβα χαρακτήρισε «πολύ σημαντική» την υποστήριξή τους. «Καταλαβαίνουμε όλοι ότι αντιμετωπίζουμε πολύ ισχυρούς εχθρούς», δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αμερικανός υπουργός, ο οποίος θα βρίσκεται στη Γαλλία το βράδυ για μια συνάντηση με τους Ευρωπαίους ομολόγους του, συνάντησε την Ουκρανή ομόλογό του όχι μακριά από τα πολωνικά σύνορα, σύμφωνα με εικόνες που μετέδωσε το δίκτυο Fox.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.