ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνελήφθη 30χρονος για την επίθεση στον Γ.Βαρουφάκη – Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών το κινητό του

Πρόκειται για τον βασικό δράστη της επίθεσης

Συνελήφθη 30χρονος για την επίθεση στον Γ.Βαρουφάκη – Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών το κινητό του

Σε επιχείρηση εκκένωσης υπό κατάληψη κτηρίου του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου στην οδό Πατησίων, είχε συλληφθεί πριν από 10 χρόνια, ο 30χρονος άνδρας που βρίσκεται από χθες Τρίτη 2 Μαΐου στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ για τη συμμετοχή του στο ξυλοδαρμό του Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια, τον περασμένο Μάρτιο.

Πρόκειται για τον βασικό δράστη της επίθεσης, ο οποίος κατάφερε αρχικά δύο γροθιές στον Γραμματέα του ΜέΡΑ25, ενώ στη συνέχεια τον κλώτσησε στο πρόσωπο όταν έπεσε στο έδαφος ζαλισμένος από τα πρώτα χτυπήματα.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, έχουν προχωρήσει σε κατάσχεση του κινητού του τηλεφώνου, το οποίο θα σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να αναζητηθούν ίχνη από το σβησμένο βίντεο της επίθεσης, η οποία είχε καταγραφεί από άλλον συλληφθέντα.

Είναι η τρίτη σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται στον ξυλοδαρμό του πρώην υπουργού Οικονομικών.

Ταυτοποιήθηκαν 7 δράστες για την επίθεση στον Βαρουφάκη

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες μετά το συμβάν, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει τον 17χρονο «κινηματογραφιστή» της επίθεσης, ενώ είχαν περάσει χειροπέδες και σε έναν 19χρονο που φέρεται να ήταν ανάμεσα στα τρία άτομα που ξεκίνησαν την επίθεση. Συνολικά στο σημείο είχαν ταυτοποιηθεί 7 δράστες.

Προσαγωγή 35χρονου που αφέθηκε ελεύθερος λόγω έλλειψης στοιχείων

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 16 Μαρτίου, ένας 35χρονος που είχε καταγραφεί να απωθεί τον Γιάνη Βαρουφάκη μέσα στο εστιατόριο Γιάντες στην οδό Βαλτετσίου, είχε εντοπιστεί κατά τη διάρκεια προσαγωγών για επεισόδια σε πανεργατική κινητοποίηση για τα Τέμπη, όμως δεν εκδόθηκε ένταλμα σε βάρος του λόγω έλλειψης στοιχείων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.