ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα που αφαιρούσαν καταλύτες από IX στου Παπάγου

Λίγο πριν από τη σύλληψή τους, οι κατηγορούμενοι αφαίρεσαν καταλύτη από σταθμευμένο αυτοκίνητο

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα που αφαιρούσαν καταλύτες από IX στου Παπάγου

Τέσσερις νεαροί, ηλικίας από 20 έως 25 ετών, συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, τα ξημερώματα της Κυριακής 27 Νοεμβρίου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, κατηγορούμενοι για κλοπή καταλυτών από αυτοκίνητα, στην ευρύτερη περιοχή του Παπάγου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο πριν από τη σύλληψή τους, οι κατηγορούμενοι αφαίρεσαν καταλύτη από σταθμευμένο αυτοκίνητο, αλλά κατά τη διαφυγή τους έγιναν αντιληπτοί από πολίτη, ο οποίος ενημέρωσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο και έπειτα από αναζητήσεις εντόπισαν τους κατηγορουμένους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Παπάγου-Χολαργού, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της κλοπής και συνελήφθησαν.

Από την προανακριτική έρευνα της ΕΛΑΣ εξιχνιάστηκαν ακόμη πέντε περιπτώσεις αφαίρεσης καταλυτών από αυτοκίνητα, ίδιας μάρκας, που διαπράχθηκαν, σε σύντομο χρονικό διάστημα, την ίδια ημέρα, στην περιοχή του Παπάγου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.