ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνεχίζονται οι παραδόσεις ρυμουλκούμενων πυροβόλων στην Ουκρανία από τις ΗΠΑ (βίντεο)

Εντοπίστηκε στην Γερμανία ακόμα ένα κονβόι

Συνεχίζονται οι παραδόσεις ρυμουλκούμενων πυροβόλων στην Ουκρανία από τις ΗΠΑ (βίντεο)

Συνεχίζει να στέλνει συστήματα πυροβολικού η Δύση για την ενίσχυση του Ουκρανικού στρατού με τα ρυμουλκούμενα Μ-777 να βρίσκονται ψηλά στην λίστα.

Άνω των 100 έχουν παραδοθεί από τα αποθέματα των ΗΠΑ, Αυστραλίας και Καναδά και φαίνεται ότι το σύνολο των αμερικανικών (άνω των 300) θα σταλούν στα πεδία της Ουκρανίας.

Οι απώλειες βέβαια είναι μεγάλες καθώς ο εντοπισμός τους πλέον γίνεται συχνότερος από τα ρωσικά drone και οδηγεί στην εξουδετερωσή τους.

Πάντως στην Γερμανία εντοπίστηκε ακόμα ένα κονβόι με κατέθυνση τον ουκρανικό στρατό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.