ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τα νέας κατασκευής Α/Κ πυροβόλα 2S35 Koalitsiya-SV στέλνει η Ρωσία στα σύνορα με Φινλανδία

Ικανότητα βολής στα 70χλμ

Τα νέας κατασκευής Α/Κ πυροβόλα 2S35 Koalitsiya-SV στέλνει η Ρωσία στα σύνορα με Φινλανδία

Η Μόσχα δείχνει να υλοποιεί τα όσα δηλώνει κατά των δυνάμεων του ΝΑΤΟ σε Φιλανδία και Νορβηγία σε μια προσπάθεια να ασφαλίσει τα σύνορα της από αυτή την κρίσιμη για την ίδια πλευρά.

 «Οι δοκιμές των νέων αυτοκινούμενων μονάδων πυροβολικού έχει ολοκληρωθεί και η μαζική παραγωγή τους έχει ήδη ξεκινήσει», δήλωσε ο Σεργκέι Σεμέζοωφ, επικεφαλής της εταιρείας Rostec, σε συνέντευξή του στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA NOVOSTI, προσθέτοντας ότι η πρώτη πιλοτική παρτίδα θα είναι παραδοθεί μέχρι το τέλος του 2023.

“Πιστεύω ότι θα εμφανιστούν εκεί (στη Βόρεια Στρατιωτική Περιφέρεια) σύντομα, καθώς χρειάζονται οβίδες αυτής της κατηγορίας για να προσφέρουν ένα πλεονέκτημα έναντι των δυτικών μοντέλων πυροβολικού όσον αφορά το πεδίο βολής”, είπε ο ίδιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα πυροβόλα, με βεληνεκές έως και 70 χιλιόμετρα, είναι εξοπλισμένα με ένα σύγχρονο πυροβόλο 2A88 διαμετρήματος 152 mm με ταχύτητα βολής άνω των 10 βολών ανά λεπτό, καθώς και ένα σύγχρονο σύστημα αυτοματοποίησης των διαδικασιών κατάδειξης όπλου, στόχου, επιλογή και πλοήγησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.