ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τεράστια έκρηξη από τη συντριβή κομματιών δορυφόρου κοντά σε χωριό στην Κίνα (βίντεο)

Έντρομοι οι κάτοικοι ταρακουνήθηκαν στα σπίτια τους

Τεράστια έκρηξη από τη συντριβή κομματιών δορυφόρου κοντά σε χωριό στην Κίνα (βίντεο)

Κάηκαν τα απομεινάρια ενός δορυφόρου κατά τη συντριβή τους κοντά σε χωριό στην Κίνα η οποία απεικονίζεται σε ένα δραματικό βίντεο με στήλες καπνού να υψώνονται στο σημείο της πτώσης ενώ κάτοικοι κοιτάζουν έντρομοι τα συντρίμμια του δορυφόρου.

Κάτοικος του χωριού «Ναός Ταϊζί» στη βόρεια Κίνα είπε ότι τα συντρίμμια του δορυφόρουν έπεσαν γύρω στις 06:50 τοπική ώρα χθες, Τετάρτη, πίσω από το σπίτι του.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουσαν έναν εκκωφαντικό θόρυβο και τα παράθυρα των σπιτιών τους ταρακουνήθηκαν κατά την έκρηξη.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun οι κάτοικοι του χωριού είχαν ειδοποιηθεί για την πιθανότητα να πέσουν εκεί κοντά τα συντρίμμια του δορυφόρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν θύματα, ενώ τα συντρίμμια του δορυφόρου δεν προκάλεσαν καταστροφές σε σπίτια. Αξιωματούχοι ανέφεραν ότι η περιοχή έχει αποκλειστεί και ειδικευμένο προσωπικό έχει αναλάβει τον χειρισμό της κατάστασης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.