ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονίκη: Άνδρας βρέθηκε βρέθηκε γυμνός και απαγχονισμένος μέσα σε φλεγόμενο διαμέρισμα (upd)

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άντρας ήταν νεαρής ηλικίας

Θεσσαλονίκη: Άνδρας βρέθηκε βρέθηκε γυμνός και απαγχονισμένος μέσα σε φλεγόμενο διαμέρισμα (upd)

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου 6 Αυγούστου, σημειώθηκε ένα σοκαριστικό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα σε φλεγόμενο διαμέρισμα.

Ειδικότερα, ο άντρας εντοπίστηκε μέσα σε διαμέρισμα της οδού Καλλιδοπούλου, όταν η Πυροσβεστική κλήθηκε στο σημείο για πυρκαγιά στο σπίτι πρώτου ορόφου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άντρας ήταν νεαρής ηλικίας και πως εντοπίστηκε κρεμασμένος και χωρίς να φοράει ρούχα.

Στο σημείο κλήθηκε διασώστης του ΕΚΑΒ ωστόσο ο άντρας είχε καταλήξει.

Σημειώνεται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που κλήθηκαν για τη φωτιά, κατάφεραν να την περιορίσουν πριν επεκταθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση ερευνάται από την Αστυνομία, ενώ στο διαμέρισμα της οδού Καλλιδοπούλου 20, αναμένεται να φτάσει ιατροδικαστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.