ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 28χρονος που πήρε 83.000 ευρώ από 35χρονη σε 17 ημέρες (φώτο)

Ο 28χρονος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της 35χρονης και σύναψε σχέση μαζί της

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 28χρονος που πήρε 83.000 ευρώ από 35χρονη σε 17 ημέρες (φώτο)

Η Ελληνική Αστυνομία, έδωσε στη δημοσιότητα, τα στοιχεία του 28χρονου ο οποίος συνελήφθη για απάτη σε βάρος 35χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Ο 28χρονος είχε συλληφθεί το απόγευμα της 4ης Μαΐου στις Συκιές αφού παρέλαβε προσημειωμένο χρηματικό ποσό από το 35χρονο θύμα του από το οποίο άρπαξε περισσότερα από 83.000 ευρώ.

Θεωρείτε ότι η παταγώδης αποτυχία των δημοσκοπήσεων ως προς την πρόβλεψη του αποτελέσματος των τουρκικών εκλογών μπορεί να επαναληφθεί και στις ελληνικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή;

  • Όχι (9%, 1.434 Votes)
  • Ναι (78%, 11.894 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 217 Votes)
  • Ίσως ναι (9%, 1.380 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 245 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.170

Loading ... Loading ...

Πρόκειται για τον ΓΚΙΜΠΗ Αναστάσιο του Ιωάννη και της Άννας, γεν. 1995, στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ

Ο 28χρονος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της 35χρονης, σύναψε σχέση μαζί της και γνωρίζοντας την επιθυμία της να προβεί σε νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, της πρότεινε να συνεταιριστούν.

Προκειμένου να δείξει, δε, ότι είναι φερέγγυος και εύρωστος οικονομικά είχε στείλει στην 35χρονη screenshot, στο οποίο φαινόταν υποτιθέμενη μεταφορά ιδιαίτερα μεγάλου χρηματικού ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό όπου η ίδια ήταν δικαιούχος και τον είχε ανοίξει καθ’ υπόδειξή του.

Στη συνέχεια, δε, με ψευδείς αιτιολογίες, όπως για έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας, τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων και αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας συγγενή του, κατάφερε μέσα σε 17 ημέρες να αποσπάσει από την 35χρονη συνολικά 83.357 ευρώ, ενώ προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να της αποσπάσει επιπλέον 53.600 ευρώ, ισχυριζόμενος ψευδώς ότι είναι κρατούμενος και τα χρειάζεται ως εγγύηση προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388354 και 2310-388349 του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.