Thessaloniki Pride: Ανήλικος τους πήρε με τα… μπουκάλια – Προσήχθη από την Αστυνομία

Δεν έλειψαν οι σπρωξιές και οι ύβρεις

Thessaloniki Pride: Ανήλικος τους πήρε με τα… μπουκάλια – Προσήχθη από την Αστυνομία

Ένταση επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της πορείας του Thessaloniki Pride.

Συγκεκριμένα, μόλις οι πρώτοι από τους χιλιάδες συμμετέχοντες, έφτασαν στο ύψος του Λευκού Πύργου, τότε ομάδα ανηλίκων, αποτελούμενη από περίπου 25 άτομα, τους επιτέθηκε πετώντας μπουκάλια και κουτάκια αναψυκτικών, ενώ δεν έλειψαν οι σπρωξιές και οι ύβρεις.

Μάλιστα, τα άτομα άρπαξαν τα χαρακτηριστικά σημαιάκια του Pride από κάποιους συμμετέχοντες της παρέλασης και στη συνέχεια τα έβαλαν φωτιά μπροστά τους φωνάζοντας συνθήματα.

Με την παρέμβαση της ΕΛΑΣ, τα άτομα μετά από λίγη ώρα οπισθοχώρησαν και τα πνεύματα ηρέμησαν. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη συνέχεια σε ελέγχους ατόμων.

Χαρακτηριστική περίπτωση, ότι ανήλικος 14 ετών που φέρεται να συμμετείχε στα επεισόδια, προσήχθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατάσταση γρήγορα ηρέμησε και πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία στην πλατεία του Λευκού Πύργου, στα πλαίσια του Thessaloniki Pride.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.