ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το Κίεβο φοβάται το βόρειο μέτωπο: Η Ουκρανία γεμίζει νάρκες τα σύνορα της με την Λευκορωσία

Σχεδόν 6.000 αντιαρματικές νάρκες έχουν τοποθετηθεί

Το Κίεβο φοβάται το βόρειο μέτωπο: Η Ουκρανία γεμίζει νάρκες τα σύνορα της με την Λευκορωσία

Ουκρανοί στρατιωτικοί και μεθοριακοί φρουροί σε διάστημα δέκα ημερών δημιούργησαν στα σύνορα με την Λευκορωσία 30 ναρκοπέδια με αντιαρματικές νάρκες, δήλωσε σήμερα ο διοικητής των Ενιαίων δυνάμεων του ουκρανικού στρατού Σεργκίι Νάγεφ.

 «Αντιλαμβανόμαστε ότι η γραμμή των κρατικών μας συνόρων με του βόρειους γείτονες μας με την μορφή που είναι δεν θα μας χρειασθεί για πολύ, επειδή από την άλλη πλευρά των συνόρων δεν έχουμε φίλους. Γι αυτόν τον λόγο, ο στόχος που τέθηκε είναι να κάνουμε την ζώνη της μεθορίου απροσπέλαστη για τον εχθρό», ανέφερε με δήλωση του στο κανάλι στο Telegram o διοικητής των Ενιαίων δυνάμεων του ουκρανικού στρατού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο στρατηγός Νάγεφ είπε ότι τις τελευταίες δέκα ημέρες του Ιουνίου στα 30 ναρκοπέδια που δημιουργήθηκαν τοποθετήθηκαν 5.800 αντιαρματικές νάρκες. Το μήκος των συνόρων της Ουκρανίας με την Λευκορωσία είναι 1.084 χιλιόμετρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.