ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τουρκικό drone πραγματοποίησε πτήση στα 19.000 πόδια πάνω από τα Μαύρα Λέρου

Τα Μαύρα είναι δύο βραχονησίδες της Λέρου στα Δωδεκάνησα

Τουρκικό drone πραγματοποίησε πτήση στα 19.000 πόδια πάνω από τα Μαύρα Λέρου

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, σήμερα Τρίτη 25 Οκτωβρίου, στις 11:51, ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος πραγματοποίησε πτήση στα 19.000 πόδια πάνω από τα Μαύρα Λέρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα Μαύρα είναι δύο βραχονησίδες της Λέρου στα Δωδεκάνησα, οι οποίες βρίσκονται δυτικά της Λέρου, δυτικά της Καλύμνου και ανατολικά της Αμοργού, ανάμεσα στις νησίδες Κίναρος και Λέβιθα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.