ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Ο Μητσοτάκης έκανε αίτημα για να συναντηθεί μαζί μου στη Νέα Υόρκη – θα δω πόσο ειλικρινής είναι»!

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Ο Μητσοτάκης έκανε αίτημα για να συναντηθεί μαζί μου στη Νέα Υόρκη – θα δω πόσο ειλικρινής είναι»!

Σοβαρό πολιτικό ζήτημα προκύπτει από τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν αναφορικά με συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη, συνάντηση την οποία ο ίδιος ο Κ.Μητσοτάκης είχε πει πως δεν θα γίνει.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Ερντογάν ο Έλληνας πρωθυπουργός (τον ανέφερε σκέτα ως Μητσοτάκη) έκανε αίτημα στον ίδιο προκειμένου να έχουν συνάντηση στις ΗΠΑ για τη σύνοδο του ΟΗΕ.

Όπως είπε ο Ερντογάν:

«Φυσικά εμείς, κατά τον ίδιο τρόπο με αίτημα Μητσοτάκη θα πραγματοποιήσουμε συνάντηση στην Αμερική

Υπάρχει συνάντηση μαζί του εκεί.

Θα δούμε πόσο ειλικρινής είναι ο Μητσοτάκης στο ζήτημα αυτό και τι βήματα θα κάνει.

Το εύχομαι, αν και στην ανακοίνωση των εννιά (9 EUMED) που έκαναν, δυστυχώς έγιναν κάποιες ανεπιθύμητες δηλώσεις

Φυσικά μετά από αυτό το υπουργείο Εξωτερικών μας έκανε την απαραίτητη δήλωση

Δηλαδή η Τουρκία σε αυτό το θέμα δεν είναι δούλος κανενός

Εμείς είναι ανάγκη να δούμε τους απέναντι να κάνουν με τίμιο τρόπο τα βήματα που πρέπει

Αν δεν δούμε θα πάρουμε τις απαραίτητες αποφάσεις και θα κάνουμε τα ανάλογα βήματα»

Από την κυβέρνηση δεν υπάρχει ακόμη κάποια δήλωση αναφορικά με το ποίος αιτήθηκε τη συνάντηση και εάν τελικά αυτή γίνει ή όχι.

Εάν όμως ευσταθούν οι δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, τότε έχουμε μια κατάσταση στην οποία ο πρωθυπουργός της Ελλάδας πριν εφτά ημέρες ανέφερε πως δεν πρόκειται να έχει συνάντηση με τον Ερντογάν στη Νέα Υόρκη, στη συνέχεια κάνει αίτημα για να τον δει!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τι άλλαξε τόσο δραματικά τις εφτά αυτές ημέρες, που τώρα θέλει να δει τον Τούρκο πρόεδρο;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.