ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

H Microtecnica θα προμηθεύσει συστήματα για το νέο τουρκικό εκπαιδευτικό αεροσκάφος της TAI

H Microtecnica θα προμηθεύσει συστήματα για το νέο τουρκικό εκπαιδευτικό αεροσκάφος της TAI

H
Turkish Aerospace Industries (TAI) επέλεξε την ιταλική Microtecnica για
την προμήθεια του συστήματος περιβαλλοντικού ελέγχου του νέου
«εγχώριου» εκπαιδευτικού Hurkus αρχικής και βασικής εκπαίδευσης.

H Turkish Aerospace Industries (TAI) επέλεξε την ιταλική Microtecnica για την προμήθεια του συστήματος περιβαλλοντικού ελέγχου του νέου «εγχώριου» εκπαιδευτικού Hurkus αρχικής και βασικής εκπαίδευσης.

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας υπέγραψε ένα συμβόλαιο με την TAI τον Μάρτιο του 2006 για την ανάπτυξη του διθέσιου εκπαιδευτικού για την τουρκική Αεροπορία και το πρώτο από τα δυο πρωτότυπα αναμένεται να παραδοθεί τον επόμενο χρόνο για δοκιμές.

Το Hurkus θα διαθέτει πλήρως ψηφιακό πακέτο ηλεκτρονικών πτήσης, ταχύτητα πλεύσης 250 κόμβους (462 χ.α.ώ.) και θα είναι πιστοποιημένο για επιχειρήσεις στο φάσμα φόρτισης από +7g έως -3.5g, σύμφωνα με την TAI.

Η τελική σχεδίαση του αεροσκάφους έχει ήδη εγκριθεί και τα πρώτα υποσυστήματα βρίσκονται στην φάση της συναρμολόγησης.

To σύστημα ελέγχου της Microtecnica θα χρησιμοποιεί τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας με την χρήση πλεονασματικής ενέργειας από τον κινητήρα turboprop του Hurkus για την συμπίεση, εξαερισμό και θέρμανση της καμπίνας. Η ψύξη θα παρέχεται με την χρήση συμπιεστή ξεχωριστού κύκλου.

Οι εργασίες στο πρωτότυπο σύστημα αναμένεται να ολοκληρωθούν φέτος το φθινόπωρο.

Υπενθυμίζεται ότι η Microtecnica είχε υπογράψει πρόσφατα ένα συμβόλαιο για αντίστοιχο σύστημα και για το Gripen NG της σουηδικής Saab.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.