ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

“Πάρτι” κάνουν οι Τούρκοι για τις συλλήψεις της ΧΑ

“Πάρτι” κάνουν οι Τούρκοι για τις συλλήψεις της ΧΑ

Συνεχίζουν τους πανηγυρισμούς του οι τουρκικές εφημερίδες για την σύλληψη των βουλευτών της ΧΑ:

«Ηγέτης πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα  υποχρεώθηκε να σηκωθεί απο κρεβάτι του και συνελήφθη» είναι ο τίτλος της Ηürriyet. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκος «κατηγορείται πως οδηγούσε τη χώρα σε χαώδη κατάσταση γι’αυτό και τον συνέλαβαν στο κρεβάτι του. Η εφημερίδα αναφέρει πως η Χρυσή Αυγή είχε επιτεθεί και σε τουρκικούς στόχους στην Ελλάδα «καθώς είχαν πετάξει κομμένο κεφάλι χοίρου σε τουρκικό νεκροταφείο πεσόντων στον Πειραιά» (σ.σ.: Είναι τόσο άσχετοι που μπερδεύουν το οικόπεδο για το τέμενος στο Βοτανικό που κάποιοι είχαν ρίξει γορουνοκεφαλή με “νεκροταφείο Τούρκων πεσόντων”! Πότε; το 1821;).

«”Eπιχείρηση αυγής” στη φασιστική Χρυσή Αυγή» είναι ο τίτλος της εφημερίδας Sabah που αναφέρεται στις εξελίξεις σχετικά με τις συλλήψεις των μελών της Χρυσής Αυγής.

Η τουρκική εφημερίδα γράφει πως «οι συλλήψεις ξεκίνησαν μετά τη δολοφονία ενός τραγουδιστή με αριστερές ιδεολογίες από τα μέλη της Χρυσής Αυγής”. H Sabah αναφέρεται και στη ραγδαία αύξηση των ποσοστών που είχε παρουσιάσει η Χρυσή Αυγή και τονίζει πως αυτή η άνοδος έχει άμεση σχέση με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

«Στην Ελλάδα επιχείρηση αυγής εναντίον των Ναζιστών» είναι ο τίτλος της Milliyet. H τουρκική εφημερίδα γράφει πως «ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση εναντίον της νέο-ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής όπου ο ελληνικός λαός είχε ξεσηκωθεί εναντίον της. Έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για 35 μέλη του κόμματος ανάμεσα τους και βουλευτές οι οποίοι κρατούνται». Η ίδια εφημερίδα υπενθυμίζει πως οι συλλήψεις των βουλευτών πραγματοποιήθηκε χωρίς την άρση της ασυλίας τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.