ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Φωτιά σε στρατιωτική ζώνη στην Τουρκία στα σύνορα με τη Συρία

Φωτιά σε στρατιωτική ζώνη στην Τουρκία στα σύνορα με τη Συρία

Φωτιά ξέσπασε σε στρατιωτική ζώνη στην Τουρκία στα σύνορα με τη Συρία. Ακούστηκαν εκρήξεις από μια αποθήκη οπλισμού αλλά δεν έχει γνωστοποιηθεί η αιτία που την προκάλεσε ενώ δεν υπάρχουν ακόμα αναφορές για τραυματίες…

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σήμερα σε μια στρατιωτική ζώνη στην τουρκική επαρχία Κιλίς στα σύνορα με τη Συρία, ενώ ακούστηκαν εκρήξεις από μια αποθήκη οπλισμού που βρίσκεται εκεί, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Στην περιοχή, βρίσκονται πυροσβέστες, προκειμένου να ελέγξουν την φωτιά, ενώ η κίνηση τον οχημάτων στην εθνική οδό που περνάει από την περιοχή, έχει απαγορευτεί.

Δεν υπάρχουν άμεσες αναφορές για τραυματίες, ενώ δεν έχει γνωστοποιηθεί η αιτία που προκάλεσε τη φωτιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τηλεοπτικά πλάνα έδειχναν μία στήλη μαύρου καπνού να υψώνεται στον ουρανό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.