ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Τσαβούσογλου: «Θα καθαρίσουμε όλους τους τρομοκράτες – Κανείς δεν μας εμποδίσει»

Μ.Τσαβούσογλου: «Θα καθαρίσουμε όλους τους τρομοκράτες –  Κανείς δεν μας εμποδίσει»

Νέο μήνυμα για στρατιωτική επιχείρηση στη βόρεια Συρία έδωσε από την Λιβύη ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σύμφωνα με όσα μεταδίδει απεσταλμένη του Sigmalive στην Κωνσταντινούπολη, Μαρία Ζαχαράκη.

«Όπως καθαρίσαμε περισσότερους από 4 χιλιάδες τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους με την Ασπίδα του Ευφράτη, όπως κανείς δεν εμπόδισε την επιχείρηση στο Αφρίν και τους θάψαμε στα βουνά και τα λαγούμια του Αφρίν, έτσι και στα ανατολικά του Ευφράτη κανείς δεν θα μας εμποδίσει να εξοντώσουμε και να καθαρίσουμε αυτούς τους τρομοκράτες», δήλωσε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου από την Λιβύη όπου βρίσκεται για επίσημες επαφές.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσε με τον Λίβυο υπουργό Εξωτερικών αναφέρθηκε στις διμερείς σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και σε περιφερειακά θέματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.