ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δημοκρατία… a la Turka: Δικαστήριο επέβαλε σε 75χρονο να διαβάσει 24 βιβλία για τον Ερντογάν!

Δημοκρατία… a la Turka: Δικαστήριο επέβαλε σε 75χρονο να διαβάσει 24 βιβλία για τον Ερντογάν!

Μια… διαφορετική τιμωρία επέβαλε τουρκικό δικαστήριο σε έναν 75χρονο, αφού τον υποχρέωσε να διαβάσει 24 βιβλία για τον Ερντογάν επειδή τον προσέβαλε σε καφενείο!

Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για τον 75χρονο Αλί Σαχίν, ο οποίος θα πρέπει να διαβάσει 24 βιβλία που έχουν σχέση με τον Τούρκο Πρόεδρο, το Ισλάμ και την ιστορία της Τουρκίας. Ο 75χρονος αρνείται ότι προσέβαλε ή συκοφάντησε κατά του Τούρκου Προέδρου και ο ίδιος υποστηρίζει ότι κάποιος τον ‘κάρφωσε’ στην αστυνομία, η οποία εμφανίστηκε ξαφνικά στο καφενείο που συχνάζει και τον συνέλαβε με την κατηγορία της συκοφαντίας.

Παρόλο που ο δικηγόρος του υπέβαλε ένσταση στην απόφαση, ο 75χρονος δήλωσε ότι θα συμμορφωθεί ξεκινώντας αμέσως ανάγνωση. “”Είμαι 75 ετών, δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτά, αλλά σύντομα θα ξεκινήσω το διάβασμα”, φέρεται να δήλωσε.

πηγή: cyprustimes.com

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.