ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Πρόβλημα με τις MILGEM αντιμετωπίζει η Τουρκία; (Ανανέωση)

Πρόβλημα με τις MILGEM αντιμετωπίζει η Τουρκία; (Ανανέωση)

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, σοβαρό πρόβλημα με την νέα κορβέτα φαίνεται πως αντιμετωπίζει η Τουρκία αφού η επίλυσή του αναμένεται να καθυστερήσει το όλο πρόγραμμα τουλάχιστον για 8 μήνες.

(Ανανέωση 17:15) To πρόγραμμα της κορβέτας MILGEM, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μουράτ Μπαγιάρ, πράγματι θα γνωρίσει καθυστέρηση.

Ο Μ. Μπαγιάρ δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες όμως για το ποιος είναι ο λόγος της εμπλοκής του προγράμματος ούτε και πόσο θα είναι το χρονικό διάστημα της εν λόγω καθυστέρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, σοβαρό πρόβλημα με την νέα κορβέτα φαίνεται πως αντιμετωπίζει η Τουρκία αφού η επίλυσή του αναμένεται να καθυστερήσει το όλο πρόγραμμα τουλάχιστον για 8 μήνες.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, παρατηρήθηκαν κάποιες σοβαρές διαρροές κατά την διάρκεια δοκιμών και μετά την εγκατάσταση του κύριου συστήματος πρόωσης του σκάφους. Η κορβέτα αυτή τη στιγμή βρίσκεται δεξαμενισμένη μέχρι να ελεγχθούν τα σημεία διαρροής και να επιδιορθωθούν τα όποια προβλήματα.

Εάν η πληροφορία είναι ακριβής, οι διορθωτικές εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν τουλάχιστον 8 μήνες με αποτέλεσμα το όλο πρόγραμμα να κινδυνεύει να έχει καθυστέρηση έως και ενός έτους.

Υπενθυμίζεται πως το πρόγραμμα του «Εθνικού Πλοίου» (MILGEM) αποτελεί μία φιλόδοξη προσπάθεια της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας για την αυτόνομη σχεδίαση, ανάπτυξη και κατασκευή ενός σκάφους υψηλών δυνατοτήτων. Για την ώρα 8 σκάφη αναμένεται να κατασκευαστούν με τις συνολικές απαιτήσεις να αγγίζουν τα 12 με 16 σκάφη.

Το σχέδιο φαίνεται πως έχει προσελκύσει την προσοχή του Πακιστάν το οποίο θα ήθελε να αποκτήσει τέσσερα σκάφη του τύπου.

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.