ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Κατάρ : Συνάντηση του Τούρκου πρωθυπουργού με τον ομόλογο του

Κατάρ : Συνάντηση του Τούρκου πρωθυπουργού με τον ομόλογο του

 Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας που μετέβη στο Κατάρ για επίσκεψη εργασίας, πραγματοποίησε  συνάντηση με τον πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών της χώρας αυτής Σεΐχη Χαμαντ ιμπν Τζαμπρ αλ Θανί αναφέρει ο τουρκικός τύπος.

 Ο Erdoğan στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Εμίρη του Κατάρ Σεΐχη Χαμαντ μπιν Χαλίφα αλ Θανί.

 Στις συνομιλίες έγινε μια γενική αξιολόγηση των σχέσεων Τουρκίας – Κατάρ και συζητήθηκαν οι δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης της συνεργασίας στους τομείς οικονομίας, εμπορίου, ενέργειας και πολιτισμού για την ενίσχυση του πολιτικού διαλόγου μεταξύ των δύο χωρών, η τελευταία κατάσταση στη Συρία, το Παλαιστινιακό και οι εξελίξεις στη Βόρεια Αφρική. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.