ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πρωτοφανής επίθεση Ρ.Τ.Ερντογάν κατά ΗΠΑ: «Είναι υπεύθυνοι για κάθε σταγόνα αίματος μουσουλμάνου που έχει χυθεί»

Πρωτοφανής επίθεση Ρ.Τ.Ερντογάν κατά ΗΠΑ: «Είναι υπεύθυνοι για κάθε σταγόνα αίματος μουσουλμάνου που έχει χυθεί»

Νέα επίθεση κατά των ΗΠΑ εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν και μάλιστα από αμερικανικού εδάφους, αφού βρίσκεται στη Νέα Υόρκη προκειμένου να πάρει μέρος στην γενική συνέλευση του ΟΗΕ.

Πιο συγκεκριμένα ο Τούρκος πρόεδρος είπε ότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στις ενέργειες των ΗΠΑ στη Συρία λέγοντας πιο ειδικά:

«Ξέρουμε ότι έχουν βάλει το χέρι τους σε κάθε σταγόνα αίματος μουσουλμάνου που έχει χυθεί στον κόσμο. Προμηθεύουν τρομοκράτες με όπλα για το δικό τους συμφέρον.

Παράλληλα σε κάθε ευκαιρία διδάσκουν ανθρώπινα δικαιώματα και δημοκρατία, αλλά δεν θέλουν να βλέπουν αυτά που κάνουν».

https://twitter.com/abdbozkurt/status/1176072393351159815


Ντόναλντ Τραμπ και Ρ.Τ. Ερντογάν πρόκειται να συναντηθούν πριν από το γεύμα του Τουρκο-Αμερικανικού Συμβουλίου στο εστιατόριο «Cipriani» στη Νέα Υόρκη.

Το ίδιο βράδυ ο γαμπρός του Τραμπ και ειδικός απεσταλμένος του στη Μέση Ανατολή, Τζάρεντ Κούσνερ, θα συμμετάσχει σε δείπνο που διοργανώνει το φόρουμ Νταβός και στο οποίο –σύμφωνα με πληροφορίες- θα είναι προσκεκλημένος και ο γαμπρός του Ερντογάν και υπουργός Οικονομικών, Μπεράτ Αλμπαϊράκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν αποκλείεται λοιπόν και αυτό το δείπνο να αξιοποιηθεί προς την κατεύθυνση της λεγόμενης «διπλωματίας των γαμπρών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.