ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μεγάλες ζημιές υπέστη η δεύτερη γέφυρα του Βοσπόρου από τον σεισμό των 6 Ρίχτερ – Εξετάζεται η διακοπή της κυκλοφορίας

Μεγάλες ζημιές υπέστη η δεύτερη γέφυρα του Βοσπόρου από τον σεισμό των 6 Ρίχτερ – Εξετάζεται η διακοπή της κυκλοφορίας

Σοβαρές ζημιές έχουν προκληθεί στην δεύτερη γέφυρα του Βοσπόρου μετά τον ισχυρό σεισμό των 6 Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη σήμερα το μεσημέρι.

Εξετάζεται η διακοπή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων καθώς όπως φαίνεται και στην φωτογραφία έχουν σπάσει κομμάτια!

Από τον σεισμό 6 Ρίχτερ που έγινε το μεσημέρι στην Κωνσταντινούπολη σημειώθηκαν αρκετές ζημιές, που είχαν ως αποτέλεσμα να καταρρεύσουν κτίριο και μιναρές σε τζαμί.

Το ίδιο έγινε και στην δεύτερη γέφυρα του Βοσπόρου, του «Μωάμεθ του Πορθητή».

Στο κάτω μέρος της γέφυρας άνοιξε το τσιμέντο και βγήκαν έξω καλώδια και λοιπά υλικά, λόγω του σεισμού – κάτι που φάινεται, άλλωστε, στις σχετικές φωτογραφίες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δύο γέφυρες του Βοσπόρου σε μια ελληνοτουρκική σύγκρουση αποτελούν βασικό στόχο της Πολεμικής Αεροπορίας. Μια καταστροφή τους θα απέκοπτε την Πόλη από τις ασιατικές ακτές.

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές και εκτός Κωνσταντινούπολης. Μέχρι τη Νικομήδεια, Γιάλοβα (το επίκεντρο του σεισμού το ’99), Προύσα, Σαγγάριο, Εσκίσεχίρ, Μπιλετζίκ, Ντούτζε (προς κεντρική Τουρκία), Ραιδεστό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο μεγαλύτερος μετασεισμός που σημειώθηκε μετά τον μεγάλο σεισμό ήταν μεγέθους 4 Ρίχτερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.