ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Mπαίνουμε ανατολικά του Ευφράτη σε 48 ώρες – Τελείωσαν τα λόγια»- Έτοιμοι να εισβάλλουν οι Τούρκοι

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Mπαίνουμε ανατολικά του Ευφράτη σε 48 ώρες – Τελείωσαν τα λόγια»- Έτοιμοι να εισβάλλουν οι Τούρκοι

Η Τουρκία είναι έτοιμη να ξεκινήσει την εισβολή στα ανατολικά του Ευφράτη σήμερα ή αύριο, δήλωσε πριν λίγα λεπτά ο Ρ. Τ. Ερντογάν σε ομιλία του.

Η δήλωση αυτή έρχεται μόλις μία μέρα μετά το άρθρο της WSJ όπου προειδοποιεί πως οι Τούρκοι μπορεί να εισβάλλουν στη Συρία εντός 48ωρών.

Αν αληθεύει αυτό σημαίνει πως η Τουρκία πάει κόντρα στις ΗΠΑ και αναμένουμε την αντίδραση της Ουάσινγκτον.

«Η Τουρκία είδε ότι οι περιπολίες εδάφους και αέρος με τις ΗΠΑ ήταν ένα παραμύθι, πραγματοποιήσαμε προετοιμασίες για την ασφαλή ζώνη (στη Συρία) και δώσαμε τις απαραίτητες εντολές, θα πραγματοποιήσουμε αυτή την επιχείρηση τόσο στον αέρα όσο και στον αέρα, σήμερα ή αύριο» δήλωσε ο Ερντογάν.

Η Τουρκία σκοπεύει να εδραιώσει την ειρήνη (δηλαδή να προσαρτήσει) στα ανατολικά του ποταμού Ευφράτη στη Συρία μετά την εκκαθάριση της περιοχής από τους «τρομοκράτες».

«Δώσαμε όλες τις προειδοποιήσεις στους συνομιλητές μας αναφορικά με την ανατολή του Ευφράτη και έχουμε ενεργήσει με αρκετή υπομονή», δήλωσε

«Κάναμε τις προετοιμασίες μας, κάναμε τα επιχειρησιακά μας σχέδια, δώσαμε τις απαραίτητες οδηγίες», είπε ο Ερντογάν προσθέτοντας πως η Τουρκία θα πραγματοποιήσει αεροπορικές και χερσαίες ενέργειες και πως αυτές μπορεί να αρχίσουν «ακόμη και σήμερα ή αύριο»

Μάλιστα έστειλε και μήνυμα προς τις ΗΠΑ

«Τα λόγια τελείωσαν για όσους χαμογελούν μπροστά μας και μας καθυστερούν με διπλωματικές συνομιλίες για να μας κρατήσουν μακρυά από την τρομοκρατική οργάνωση»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/eha_news/status/1180391800718217217

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.