ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σύμβουλος Ρ.Τ.Ερντογάν: «Προχωράμε στη Συρία όπως στην Κύπρο το 1974 – Είμαστε ο τελευταίος στρατός του Ισλάμ»

Σύμβουλος Ρ.Τ.Ερντογάν: «Προχωράμε στη Συρία όπως στην Κύπρο το 1974 – Είμαστε ο τελευταίος στρατός του Ισλάμ»

Σε μία προκλητική για την Ελλάδα αλλά και σημασιολογική, για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται η Τουρκία τον εαυτό της, δήλωση, προχώρησε στενός σύμβουλος του Ερντογάν.

Νέα προκλητικές δηλώσεις από την Άγκυρα είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, καθώς ο Emrullah Isler, εκ των στενών συνεργατών του Ερντογάν, σχολιάζοντας τις τουρκικές επιχειρήσεις στη Βορειοανατολική Συρία, δήλωσε:

«Ο κινητήρας του Ισλαμικού κόσμου είναι η Τουρκία, ο τουρκικός στρατός είναι ο τελευταίος στρατός του Ισλάμ, προχωρούμε στην εισβολή στη Συρία παρά τις αντιρρήσεις των Αμερικανών και των Ρώσων, όπως κάναμε το 1974 στην Κύπρο. Σήμερα είμαστε πιο ισχυροί», ανέφερε ο Isler στο Twitter οπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Τούρκος δημοσιογράφος, Αμπντουλάχ Μποζκούρτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/abdbozkurt/status/1183280589996265474?s=20

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.