ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Ο Αλλάχ μας προστάζει να είμαστε βίαιοι απέναντι στους απίστους – Μας υποσχέθηκε τη Συρία»

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Ο Αλλάχ μας προστάζει να είμαστε βίαιοι απέναντι στους απίστους – Μας υποσχέθηκε τη Συρία»

Ο Ρ.Τ.Ερντγάν έστειλε ισλαμιστικό μήνυμα μέσα από τζαμί, απομακρυνόμενος περαιτέρω από τις κοσμικές αξίες κι αρχές.

Φορώντας κι εκείνος λευκό πλεκτό σκούφο (takke), ο Ταγίπ Ερντογάν, προσευχήθηκε ενώ στη συνέχεια έστειλε τα μηνύματα του που μπορεί να οδηγήσουν σε θρησκευτική μισαλλοδοξία.

Στην ομιλία που έκανε προς τους πιστούς μέσα στο τζαμί, απήγγειλε στα αραβικά μία προσευχή που αναφέρει ότι «ο πλάστης μου μάς προστάζει να είμαστε βίαιοι απέναντι στους άπιστους» και έπειτα έστειλε το μήνυμά του για την πολεμική επέμβαση στη Συρία, λέγοντας ότι είναι θέλημα Αλλάχ. «Όπως έγινε και στη Συρία. Πρώτα ο Αλλάχ, ο πλάστης μου μάς την υποσχέθηκε την Συρία», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πιστοί άρχισαν να φωνάζουν «μακάρι», ενώ κάποιος τον αποκάλεσε «τελευταίο χαλίφη του Ισλάμ» κι ένας άλλος φώναξε «Ευλογημένος να είναι ο Ιερός σου Πόλεμος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.