ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Παραλήρημα των τουρκικών ΜΜΕ: «Χαλάσαμε τα σχέδια της Ελλάδας για ΑΟΖ» – Αιφνιδιασμός στην Αθήνα (για άλλη μία φορά)

Παραλήρημα των τουρκικών ΜΜΕ: «Χαλάσαμε τα σχέδια της Ελλάδας για ΑΟΖ» – Αιφνιδιασμός στην Αθήνα (για άλλη μία φορά)

Η υπογραφή μνημονίου μεταξύ της Τουρκίας και της Λιβύης για τις θαλάσσιες ζώνες, με την οποία αυθαίρετα «εξαφανίζουν» την Κρήτη, έχει προκαλέσει παραλήρημα στον τουρκικό Τύπο.

Όλα τα πρωτοσέλιδα, αντιπολιτευόμενων και συμπολιτευόμενων εφημερίδων, κινούντα;ι στο ίδιο κλίμα και αυτό έχει την σημασία του καθώς σημαίνει πως τα σχέδια της Άγκυρα είναι ίδια, είτε με Κεμαλικούς στην εξουσία είτε με ισλαμιστές τύπου Ερντογάν.

Sozcu: Χαλάσαμε τα σχέδια της πετρελαϊκής συμμαχίας. Η Τουρκία εμπόδισε τα σχέδια της λεηλασίας που είχαν ετοιμάσει οι Έλληνες με σύμμαχό τους την ΕΕ και τις ΗΠΑ.

Yeni Safak: Το παιχνίδι στη Μεσόγειο ξεκίνησε τώρα. Η Τουρκία εμπόδισε τα σχέδια πολιορκίας της στην ανατολική Μεσόγειο.

Cumhuriyet: Η κίνηση της Μεσογείου. Η Τουρκία έχει στόχο να εμποδίσει τα σχέδια της Ελλάδας για ΑΟΖ.

Turkiye: Η συμμαχία της Ημισελήνου. Χαλάσαμε τα σχέδια της Ελλάδος η οποία είχε καταλάβει παράνομα περιοχή 39.000 τ. χλμ

Η συμφωνία Άγκυρας – Τρίπολης, σφραγίστηκε κατά τη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Τετάρτης (27/11) ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν με τον πρωθυπουργό της Λιβύης Φαγιέζ Ες Σαράζ στην Κωνσταντινούπολη.

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας κάλεσε για εξηγήσεις τον Τούρκο πρέσβη στην Αθήνα.

Επιπλέον ο κ. Δένδιας συνομίλησε τηλεφωνικά με τους υπουργούς Εξωτερικών της Κύπρου και της Αιγύπτου, Νίκο Χριστοδουλίδη και Σαμέχ Ελ-Σούκρι αντίστοιχα.

«Στην ανατολική Μεσόγειο, για να καθοριστούν όλες οι περιοχές ευθύνης πρέπει να επιλυθεί πρώτα το κυπριακό» φέρεται να δήλωσε προς την ελληνική πλευρά ο Τούρκος πρέσβης.

Είπε επίσης, ότι η Άγκυρα επιθυμεί διάλογο με την Ελλάδα. της Λιβύης. Στην Αθήνα «δεν έβλεπαν αυτό που έρχεται» παρά το γεγονός ότι το pronews.gr από τις αρχές Ιουλίου είχε προειδοποιήσει για το τι ετοίμαζαν οι Τούρκοι με την κυβέρνηση της Λιβύης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επί της ουσίας η Άγκυρα αιφνιδίασε για άλλη μια φορά την Αθήνα που τώρα τρέχει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.