ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μεταφέρουν δυνάμεις στη βόρεια Αφρική: Δύο φρεγάτες κλάσης “G” στέλνει στην Αλγερία το τουρκικό Ναυτικό

Μεταφέρουν δυνάμεις στη βόρεια Αφρική: Δύο φρεγάτες κλάσης “G” στέλνει στην Αλγερία το τουρκικό Ναυτικό

Δύο φρεγάτες κλάσης G (O.H.Perry) τις TCG GÖKSU και TCG GÖKOVA στέλνει το τουρκικό Ναυτικό στην Αλγερία στο πλαίσιο «εθιμοτυπικής» επίσκεψης όπου και θα παραμείνουν από τις 7 έως τις 10 Ιανουαρίου.

Τα πλοία θα βρεθούν εκεί μετά από σειρά ασκήσεων με φρεγάτα του ιταλικού Ναυτικού στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ.

Να σημειωθεί πως οι δύο τουρκικές φρεγάτες δεν έχουν πάει ακόμη στην Αλγερία, όπως λανθασμένα έχει αναφερθεί, αλλά θα πάνε στις 7 έως 10 Ιανουαρίου.


Να σημειωθεί πως το Reuters είχε ουσιαστικά προαναγγέλλει την άφιξη του τουρκικού Ναυτικού στην περιοχή, όπως είχαμε αναφέρει , λέγοντας πως σκάφη του τουρκικού Ναυτικού πρόκειται να καταπλεύσουν στην Τρίπολη για να προστατέψουν την κυβέρνηση Σάρατζ από την επίθεση του «Εθνικού Λιβυκού Στρατού».

https://twitter.com/TheUrbanNewz/status/1211227376236892160


Όπως έγινε γνωστό, από το πρακτορείο Anadolu τηλεφωνική επικοινωνία είχαν η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τις καταιγιστικές εξελίξεις στην Τρίπολη.

Στα ύψη εκτοξεύθηκε η ανησυχία μετά τις τελευταίες δηλώσεις από αξιωματούχους της τουρκικής κυβέρνησης, ενώ η Γερμανίδα καγκελάριος επικοινώνησε και με τον Βλαντιμίρ Πούτιν καθιστώντας αναγκαία την επίλυση της κρίσης, ζητώντας από τον Πούτιν να πιέσει τον Χαφτάρ να σταματήσει την επίθεσή του στην Τρίπολη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου ανέφερε πριν από ένα 24ωρο ότι εάν «σήμερα η Λιβύη γίνει σαν τη Συρία, τότε η τροπή θα μεταφερθεί σε άλλες χώρες στην περιοχή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.