Θρασεία απειλή Ρ.Τ.Ερντογάν: «Δύο μέρες μετά το Βερολίνο θα αποφασίσω πόσο στρατό θα στείλω στη Λιβύη»

Θρασεία απειλή Ρ.Τ.Ερντογάν: «Δύο μέρες μετά το Βερολίνο θα αποφασίσω πόσο στρατό θα στείλω στη Λιβύη»

Σε μια θρασεία απειλή προχώρησε ο Ρ.Τ.Ερντογάν μετά το τέλος της προσευχής της Παρασκευής για την Λιβύη καθώς ουσιαστικά δήλωσε ότι μόλις τελειώσει ο Σύνοδος του Βερολίνου για τη Λιβύη θα αποφασίσει πόσο στρατό θα στείλει στην αφρικανική χώρα(όχι αν, αυτό μάλλον έχει αποφασιστεί).

Ίσως εδώ είναι η απάντηση των δηλώσεων στις οποίες είχε προβεί προ ημερών όταν μιλούσε ότι ο Χ.Χαφτάρ θα το “πληρώσει”.

Μετά την προσευχή έξω από το τζαμί της Κωνσταντινούπολης, ο Ερντογάν σε δηλώσεις που έκανε, «επιτέθηκε» στον Χαφτάρ, χαρακτηριζόντάς τον «αναξιόπιστο» και άνθρωπο «του σκότους».

«Η αλήθεια είναι πως δεν διαβάζω το σκότος. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι άνθρωπος αξιόπιστος. Χθες συνέχισαν να βομβαρδίζουν τη Τρίπολη. Εμείς θα το δούμε αυτό πολύ καθαρά στο Βερολίνο. Θα δούμε και τι θα κάνουν μία δύο μέρες μετά το Βερολίνο» είπε χαρακτηριστικά.

Ίσως αυτό είναι ο λόγος που σήμερα αποκαλύφθηκε η αποστολή α/α συστημάτων στην Λιβύη από τον τουρκικό στρατό.

Μάλλον δεν άρεσε και πολύ στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν η επίσκεψη του Λίβυου στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ στην Ελλάδα, λίγες ημέρες πριν μεταβεί στο Βερολίνο για τη διεθνή διάσκεψη, που θα έχει σαν βασικό θέμα την εκεχειρία στη Λιβύη.

Η απάντηση του Λιβυκού Εθνικού Στρατού

Ο επίσημος λογαριασμός του Λιβυικού Εθνικού Στρατού «απάντησε» στη δήλωση του Ερντογάν περί του «αναξιόπιστου» Χαφτάρ με έναν άκρως λιτό, αλλά περιγραφικό τρόπο: παρουσίασε τη σχετική δήλωση του Τούρκου προέδρου, συνοδευόμενη από μια φατσούλα, η οποία «έχει σκάσει στα γέλια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.