ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Λιβύη: Ο LNA κρατάει 15 Τούρκους αιχμαλώτους- Εκκλήσεις των συγγενών τους στον Ρ.Τ.Ερντογάν

Λιβύη: Ο LNA κρατάει 15 Τούρκους αιχμαλώτους- Εκκλήσεις των συγγενών τους στον Ρ.Τ.Ερντογάν

Ο Εθνικός Στρατός της Λιβυής, του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ κρατά αιχμαλώτους, 15 Τούρκους υπηκόους.

Σύμφωνα με μέλη των οικογενειών τους που μίλησαν στην εφημερίδα Cumhuriyet οι 15 συνελήφθησαν μετά την έναρξη της τουρκικής εμπλοκής στον πόλεμο στην αφρικανική χώρα. Οι οικογένειες των κρατουμένων ζητούν από την τουρκική κυβέρνηση την απελευθέρωση των συγγενών τους.

Η Τουρκία έχει εμπλακεί στον πόλεμο και έχει αναπτύξει στραττεύματα και ισλαμιστές μισθοφόρους στη Λιβύη. Σύμφωνα με τουρκικά κάποιοι από τους συλληφθέντες είναι οι: Ιlker Saglık, Halil Gozel, Nurettin Calık, Yusuf Guurun, Vahit Kiraz και Dogan Kıssa.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Kiraz κατηγορείται από τις δυνάμεις του Χάφταρ για κατασκοπία. Σύμφωνα με την εφημερίδα πάντως οι συγγενείς των κρατουμένων έχουν δεχτεί απειλές από το καθεστώς Ερντογάν για να αποσιωπήσουν την αλήθεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.