ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Οι Τούρκοι έβγαλαν αιφνιδιαστικά το Barbaros αντί του Oruc Reis – Κινείται προς άγνωστο προορισμό

Οι Τούρκοι έβγαλαν αιφνιδιαστικά το Barbaros αντί του Oruc Reis – Κινείται προς άγνωστο προορισμό

Την ώρα που το Oruc Reis παραμένει αγκυροβολημένο στην Αττάλεια, απέπλευσε, προς άγνωστη κατεύθυνση, το άλλο ερευνητικό των Τούρκων, το Barbaros.

Σύμφωνα με το στίγμα του,στο marinetraffic, το Barbaros απέπλευσε από το Tasucu, ένα λιμάνι που βρίσκεται απέναντι από το Ριζοκάρπασο.

Το Barbaros δεν έχει απομακρυνθεί πολύ από τις τουρκικές ακτές και κινείται με ταχύτητα 8 κόμβων.

Μέχρι στιγμής το πλοίο έχει πορεία προς την Κύπρο αλλά παρακολουθείται από τα ελληνικά Επιτελεία, καθώς κανείς δεν αποκλείει μία αιφνιδιαστική κίνηση των Τούρκων και πραγματοποίηση ερευνών στην ελληνική ΑΟΖ, αφού ο τελικός προορισμός του πλοίου δεν είναι γνωστός.

Κατά τ΄ άλλα η επιφυλακή του ελληνικού Στόλου παραμένει, παρά την απόσυρση αρκετών ναυτικών μονάδων από την περιοχή μεταξύ Ρόδου-Καστελόριζου. Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι τις 2 Αυγούστου η παράνομη Navtex των Τούρκων παραμένει σε ισχύ. Ακόμη και μετά από την εκπνοή της Navtex πάντως δεν μπορεί κανείς να πει ότι θα υπάρξει ηρεμία στα ελληνοτουρκικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.