ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τα δικά του ο Σ.Σοϊλού: «Η Ελλάδα βυθίζει αδίστακτα σκάφη μεταναστών»

Τα δικά του ο Σ.Σοϊλού: «Η Ελλάδα βυθίζει αδίστακτα σκάφη μεταναστών»

Τα δικά του συνεχίζει ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα «βυθίζει αδίστακτα» σκάφη μεταναστών.

«Στο πλαίσιο έκθεσης που λάβαμε από την Διοίκηση της Ακτοφυλακής μας, νομίζω για ένα σκάφος με αμερικανική σημαία… οι ομάδες της Ακτοφυλακής μας παρενέβησαν στο περιστατικό, εισερχόμενες στα ελληνικά χωρικά ύδατα περίπου 2,5 μίλια. Οι φίλοι μας μάς είπαν ότι υπάρχουν δύο τραυματισμένοι. Ήταν νυχτερινές ώρες και χρειάστηκε επείγουσα παρέμβαση. Συνεχίζεται έρευνα σχετικά με το περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ελληνική πλευρά δεν κάνει μόνο αυτά τα είδη περιστατικών. Ξεκινά επίσης μια νέα διαδικασία στον κόσμο, βυθίζοντας αδίστακτα σκάφη μεταναστών. Η έκπληξή μου είναι για την Ευρώπη, η οποία δεν αφήνει φωνή σε κανέναν για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δικαιώματα των μεταναστών. Και ίδρυσαν μία ψεύτικη υπηρεσία, για να το καλύψουν. Η υπηρεσία που δημιούργησαν για να καλύψουν τις απάνθρωπες πράξεις που έχουν κάνει. Θέλουν να κάνουμε κοινές εργασίες. Θέλουν έτσι να μας κάνουν συνεργούς στις δολοφονίες τους, στα λάθη τους, στη βάναυση σφαγή ανθρώπων που διαπράττουν. Αυτό δεν είναι αποδεκτό. Καλώ την Ευρώπη ειδικά να προειδοποιήσει την Ελλάδα και να της δείξει τη θέση της. Φυσικά, ο αγώνας μας κατά της διακίνησης μεταναστών συνεχίζεται. Αλλά έχει τις δικές της συνθήκες. Όλοι προσπαθούμε να κάνουμε αυτές τις συνθήκες να λειτουργούν από κοινού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.