ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν κατεβαίνει υποβασταζόμενος σκάλες – Φημολογία για την κατάσταση της υγείας του (βίντεο)

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν κατεβαίνει υποβασταζόμενος σκάλες –  Φημολογία για την κατάσταση της υγείας του (βίντεο)

Βίντεο δείχνει τον 63χρονο Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να κατεβαίνει χθες υποβασταζόμενος τις σκάλες μετά από συνέδριο, καθώς περπατούσε με δυσκολία, όντας εμφανώς καταβεβλημένος.

Το βίντεο προέρχεται αμέσως μετά την ομιλία του σε συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη όπου αποχωρώντας από την σκηνή δείχνει να κινεί τα πόδια του με δυσκολία και να κατεβαίνει τις σκάλες μόνο αφότου ο ίδιος στηρίζεται σε έναν από τους συνεργάτες του που είναι δίπλα του.

Αναφορές στα τουρκικά ΜΜΕ επιβεβαιώνουν πως ο Τούρκος πρόεδρος δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή του, αφού η υγεία του αντιμετωπίζει προβλήματα, κάτι που αποτυπώνεται και στις δημόσιες εμφανίσεις του.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=uU0Br8BAv6g&feature=emb_title&ab_channel=OynatBakal%25C4%25B1m

Προ ημερών πάντως, ο Αμερικανός αναλυτής Μάικλ Ρούμπιν ανέφετε ότι ο Ερντογάν έχει πολλά και διαφορετικά θέματα με την υγεία του, ενώ το ζήτημα αυτό είναι ταμπού στην Τουρκία και κατ’ επέκταση δεν συζητείται.

Ο γνωστός αναλυτής του American Enterprise Institute (AEI) και ειδικός σε θέματα Τουρκίας μάλιστα δημοσίευσε έναν σύνδεσμο στο προφίλ του στο Twitter με τίτλο «πού θα θαφτεί ο Ερντογάν» στο οποίο υπενθυμίζεται πως κατά καιρούς ο Τούρκος πρόεδρος έχει εμφανιστεί καταβεβλημένος, ενώ το 2006, λιποθύμησε μέσα στο θωρακισμένο του αυτοκίνητο προκαλώντας πανικό ανάμεσα στους σωματοφύλακες του.

Φυσικά αν θα παραμείνει ή όχι ο Ερντογάν στην εξουσία, μικρή σημασία έχει για την Ελλάδα, καθώς η πολιτική της Άγκυρας απέναντι μας είναι πάγια όποιος και να είναι κυβέρνηση. Ίσα-ίσα που μία κυβέρνηση κεμαλιστών με φιλικές σχέσεις με ΕΕ, Ισραήλ και ΗΠΑ ίσως κάνει τα πράγματα χειρότερα για τη χώρας μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.