ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παραλήρημα Ν.Μπαχτσελί: Κατηγορεί την Ελλάδα για γενοκτονία! – «Δολοφόνοι που τρέφονται με αίμα Μουσουλμάνων»

Παραλήρημα Ν.Μπαχτσελί: Κατηγορεί την Ελλάδα για γενοκτονία! – «Δολοφόνοι που τρέφονται με αίμα Μουσουλμάνων»

Ο συνέταιρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην διακυβέρνηση της Τουρκίας, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, κατηγόρησε την Ελλάδα για γενοκτονία.

“Καταδικάζω τις μισητές επιθέσεις σε ένα τζαμί στην ελληνική πόλη της Λεμεσού. Εκείνοι που φώναζαν συνθήματα Θάνατος στους Τούρκους, με αφορμή την 200η επέτειο της εξέγερσης του 1821 είναι απεχθείς, δειλοί και ζωγραφίζουν σταυρό με μπλε χρώμα στους τοίχους του τζαμιού είναι απεχθείς, δειλοί, αμαρτωλοί.”

Επιπλέον συμπλήρωσε “Η εξέγερση του Μοριά είναι μια από τις αιματηρές καταστροφές που σηματοδότησαν το παρελθόν του τουρκικού έθνους. Και σε αυτήν την εξέγερση, πραγματοποιήθηκε μια πραγματική γενοκτονία. Σχεδόν 40.000 χιλιάδες Μουσουλμάνοι Τούρκοι σκοτώθηκαν. Τι παράδειγμα είναι ότι η ανθρωπότητα εξακολουθεί να σιωπά ενάντια σε αυτήν τη μαζική δολοφονία. Η συμβουλή μου στα εγγόνια των δολοφόνων που τρέφονται με το αίμα των Μουσουλμάνων Τούρκων δεν είναι να δείξουμε την υπομονή μας, αλλά να εγκαταλείψουν αμέσως την πρόκληση και την παρενόχληση. Με την ευκαιρία αυτή, εύχομαι το έλεος του Θεού στους μουσουλμάνους Τούρκους που μαρτύρησαν στην εξέγερση των Μοριά και έχασαν τη ζωή τους περνώντας στη σήραγγα βίας και τρόμου, και τους θυμάμαι όλους με σεβασμό και ευγνωμοσύνη. Το αίμα μας είναι ακόμα στο έδαφος, και περιμένει να έρθει η μέρα”





Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.