ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Μεγαλοϊδεατισμός Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η ΕΕ θα έχει ισχύ όταν ενσωματώσει και την Τουρκία»

Μεγαλοϊδεατισμός Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η ΕΕ θα έχει ισχύ όταν ενσωματώσει και την Τουρκία»

Ανεβάζει ξανά τους τόνους ο Τούρκος πρόεδρος, προβαίνοντας σε κρεσέντο προκλητικότητας. «Η ΕΕ βρίσκεται σε κατάσταση στρατηγικής τύφλωσης, και πρέπει να λυτρωθεί από αυτή τη στρατηγική τύφλωση», ισχυρίστηκε την Πέμπτη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ωστόσο επέμεινε ότι η Τουρκία συνεχίζει να επιθυμεί την ένταξή της στην «στρατηγικά τυφλωμένη» Ένωση.

Η ΕΕ δεν μπορεί να είναι ισχυρή όταν απουσιάζει η Τουρκία, γι’ αυτό το λόγο η Τουρκία πρέπει να ενταχθεί ώστε να γίνει πόλος έλξης και ισχύος για την ΕΕ, σήμερα δεν είναι, ισχυρίστηκε ο τούρκος πρόεδρος.

«Η Τουρκία κάνει υπομονή με θετική ατζέντα για να ενταχθεί θέλει να γίνει σύντομα πλήρες μέλος παρά τις αδικίες που αντιμετωπίζει μισό αιώνα» πρόσθεσε ο Ερντογάν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ.

Πάντως, ο πρόεδρος της Τουρκίας αυτή τη φορά δεν εξαπέλυσε απειλές για τη μη ένταξη της χώρας του όπως άλλες φορές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι σε μια εβδομάδα πραγματοποιείται και η συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβούλιου που θα κριθεί η τελωνειακή ένωση της Τουρκίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.