ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αγοράκι 3 ετών σε παιδικό κάθισμα οδηγεί μια κόκκινη Ferrari 1000 ίππων (βίντεο)

Ο Zayn Sofuoglu από την Τουρκία είναι πιθανότατα ο νεότερος influencer στο διαδίκτυο

Αγοράκι 3 ετών σε παιδικό κάθισμα οδηγεί μια κόκκινη Ferrari 1000 ίππων (βίντεο)

Μπορεί να είναι μόνο τριών ετών, αλλά ο Zayn Sofuoglu παίζει στα δάχτυλα την οδήγηση, με τις εικόνες του του πίσω από το τιμόνι μιας Ferrari να κάνουν θραύση στο ίντερνετ.

Ο Zayn Sofuoglu από την Τουρκία είναι πιθανότατα ο νεότερος influencer στο διαδίκτυο. Κάνει κόλπα με μια Ferrari που φαίνονται σχεδόν αδύνατα ακόμα και για πολύ μεγαλύτερα παιδιά από τον ίδιο.

Στα τρία του χρόνια, οι γονείς του καταγράφουν τα κατορθώματά του και τα δημοσιεύουν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Διαθέτει πλέον πάνω από ένα εκατομμύριο followers.

Ο Zayn Sofuoglu οδηγεί μια κόκκινη Ferrari 1000 ίππων δεμένος σε παιδικό κάθισμα, προσαρμοσμένο στο δερμάτινο σπορ κάθισμα της SF90 Stradale.

Δείτε το βίντεο:

Ο Zayn πατά με άνεση το ειδικά διαμορφωμένο πεντάλ του γκαζιού για να γυρίσει τη Ferrari και να σηκώσει ένα παχύ στρώμα καπνού με τα ελαστικά.

Ποιο είναι το μυστικό του Zayn; Φυσικά ο μπαμπάς του, Kenan Sofuoglu. Είναι πρώην οδηγός αγώνων μοτοσικλέτας με πέντε παγκόσμια πρωταθλήματα και εκείνος που πέρασε το «μικρόβιο» της ταχύτητας στον μικρό του γιο.

Ο μικρός Zayn είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Τουρκία, ενώ έχει συναντηθεί και με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.