ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εκλογές στην Τουρκία: Κ.Κιλιτσντάρογλου ψήφισαν οι Τούρκοι πολίτες στην Ελλάδα

Τον ηγέτη της αντιπολίτευσης ψήφισαν και οι Τούρκοι πολίτες άλλων χωρών της Δύσης

Εκλογές στην Τουρκία: Κ.Κιλιτσντάρογλου ψήφισαν οι Τούρκοι πολίτες στην Ελλάδα

Τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου ψήφισαν οι Τούρκοι που άσκησαν το εκλογικό του δικαίωμα στην Ελλάδα.

Όπως και σε άλλες χώρες της Δύσης, έτσι και στην Ελλάδα η συντριπτική πλειοψηφία των Τούρκων υποστήριξαν τον ηγέτη της αντιπολίτευσης, κάτι που είναι ενδεικτικό της επιθυμίας να υπάρξει αλλαγή του εκλογικού χάρτη.

Έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα που μεταδίδει το Anadolu για το πώς ψήφισαν οι Τούρκοι του εξωτερικού. Ξεκάθαρη υπεροχή στις ΗΠΑ τον Καναδά και την Αυστραλία έχει ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, με ποσοστά που υπερβαίνουν το 70%.

Διαφορετική είναι η εικόνα στη Ρωσία, που οι Τούρκοι ψήφισαν Ερντογάν, σε ποσοστό λίγο πάνω από 47%. Αντίθετα, οι Τούρκοι της Ουκρανίας ψήφισαν Κιλιτσντάρογλου με ποσοστό άνω του 60%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Τούρκοι της Γαλλίας και της Γερμανίας στηρίζουν τον νυν πρόεδρο, με ποσοστά άνω του 65%, ενώ στη Βρετανία, ο Κιλιτσντάρογλου προηγείται με ποσοστό άνω του 80%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.