ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Μία Ελληνίδα ανάμεσα στους τραυματίες – Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ

H γυναίκα τραυματίστηκε από θραύσμα γυαλιού και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Μία Ελληνίδα ανάμεσα στους τραυματίες – Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ

Μία Ελληνίδα βρίσκεται ανάμεσα στους τραυματίες από την πολύνεκρη έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως ενημερώνει το Υπουργείο Εξωτερικών, «σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση των τουρκικών αρχών, μεταξύ των τραυματιών από την χθεσινή έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη, είναι Ελληνίδα, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά από θραύσμα γυαλιού και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της πόλης. Οι προξενικές αρχές παρέχουν κάθε δυνατή αρωγή».

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό του υπουργείου Υγείας της Τουρκίας από τους συνολικά 81 τραυματίες από την έκρηξη οι 55 έχουν πάρει εξιτήριο αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Για άλλους 26 η νοσηλεία συνεχίζεται, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας της Τουρκίας, Φαϊρεντίν Κότσα, με πέντε εξ αυτών να νοσηλεύονται σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα σε ΜΕΘ παραμένουν και άλλοι δύο τραυματίες η κατάσταση των οποίων κρίνεται ως σοβαρή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.