ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έξαλλος ο Ε.Τατάρ: Απειλεί ότι θα πάει στις Βρυξέλλες αν ο Ν.Χριστοδουλίδης δει τον Α.Γκουτέρες

Ο Ερσίν Τατάρ αρνήθηκε την πρόταση του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας για τριμερή συνάντηση

Έξαλλος ο Ε.Τατάρ: Απειλεί ότι θα πάει στις Βρυξέλλες αν ο Ν.Χριστοδουλίδης δει τον Α.Γκουτέρες

«Φραστικά πυρά» κατά του Προέδρου της Κύπρου Νίκου Χριστοδουλίδη και του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, εξαπέλυσε απόψε ο τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ.

Λίγο μετά τη συνάντηση που είχε στα κατεχόμενα με την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα του ΟΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, ο Τατάρ προειδοποίησε ότι εάν κλειστεί ραντεβού Χριστοδουλίδη-Γκουτέρες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες, τότε θα πάρει το αεροπλάνο και θα πάει και ο ίδιος στις Βρυξέλλες για να απαιτήσει να δει τον ΓΓ του ΟΗΕ!

H θέση του τουρκοκύπριου ηγέτη διατυπώθηκε τόσο κατά τη συνάντηση με την αξιωματούχο του ΟΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, όσο και σε δημόσιες δηλώσεις που έκανε ο ίδιος τονίζοντας ότι δεν θα δεχθεί να είναι «ριγμένος» έναντι του Προέδρου της Κύπρου.

Ο κατοχικός ηγέτης δήλωσε ενοχλημένος και με τις επικείμενες συναντήσεις που θα έχει ο Νίκος Χριστοδουλίδης με ξένους ηγέτες και επικεφαλής θεσμών στις Βρυξέλλες, λέγοντας ότι αυτό είναι άδικο και ότι αποτελεί εμπόδιο στις προσπάθειες για επανέναρξη διαλόγου για λύση του Κυπριακού.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Κύπρο, o Ερσίν Τατάρ αρνήθηκε την πρόταση του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας για τριμερή συνάντηση την οποία του μετέφερε η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.