ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έλληνας ποδοσφαιριστής περιγράφει τη στιγμή του σεισμού στην Τουρκία: «Όλοι έκλαιγαν δεν μπορούσα να σταθώ όρθιος»

«Εγώ ήμουν στο κρεβάτι και μόλις σηκώθηκα δεν μπορούσα να κρατήσω την ισορροπία μου» είπε

Έλληνας ποδοσφαιριστής περιγράφει τη στιγμή του σεισμού στην Τουρκία: «Όλοι έκλαιγαν δεν μπορούσα να σταθώ όρθιος»

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Κολοβέτσιος που ζει στην πόλη Καισάρεια περιέγραψε την τρομακτική εμπειρία από τον σεισμό των 7,7 Ρίχτερ που ισοπέδωσε περιοχές της νοτιοανατολικής Τουρκίας και της βόρειας Συρίας.

«(Έγινε στις) 4:30 περίπου, ήταν πολύ ισχυρός σεισμός. Εμείς είμαστε περίπου 3 ώρες από το επίκεντρο, οδικώς. Τον νιώσαμε πολύ έντονα. Εγώ ήμουν στο κρεβάτι και μόλις σηκώθηκα δεν μπορούσα να κρατήσω την ισορροπία μου» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής εκτίμησε σε 1,5 λεπτό τη διάρκεια του σεισμού προσθέτοντας ότι «είχε πολλούς μετασεισμούς». «Όλοι έκλαιγαν, έμπαιναν σε αυτοκίνητα. Επικράτησε μία ταραχή» συμπλήρωσε για τις πρώτες αντιδράσεις μετά το χτύπημα του Εγκέλαδου.

Όπως συμπλήρωσε, δε, εκτός από τον σεισμό οι κάτοικοι των περιοχών που χτυπήθηκαν από τα Ρίχτερ «είχαμε και το χιόνι να αντιμετωπίσουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.