ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μαζική παραγωγή βαλλιστικών πυραύλων Tayfun εμβέλειας 1.000χλμ έδωσε ο Ρ.Τ.Ερντογάν

Αποφάσεις παραγωγής πυρομαχικών και εκσυγχρονισμού των F-16

Μαζική παραγωγή βαλλιστικών πυραύλων Tayfun εμβέλειας 1.000χλμ έδωσε ο Ρ.Τ.Ερντογάν

Αποφάσεις για μαζική παραγωγή διαφόρων πυρομαχικών ελήφθησαν στη σύσκεψη που έγινε υπό την προεδρία του Ταγίπ Ερντογάν αλλά το πιο σημαντικό είναι η εντολή για μαζική παραγωγή των βαλλιστικών πυραύλων μέσου βεληνεκούς (MRBM) τύπου Tayfun.

Θυμίζουμε ότι η αρχική ανακοινωμένη εμβέλεια των νέων τουρκικών βαλλιστικών πυραύλων ήταν στα 561χλμ. αλλα πλέον το βεληνεκές παραγωγής πηγαίνει στα 1.000χλμ!

Έτσι ασχέτως του μέλλοντος του τουρκικού αεροπορικού στόλου των μαχητικών η Άγκυρα επενδύει σε μαζικά πυραυλικά χτυπήματα και μάλιστα εξ αποστάσεως ώστε να μπορέσει να έχει ικανότητα πρώτου πλήγματος.

Στη ίδια σύσκεψη καταρτίστηκε και σχέδιο για τον εκσυγχρονισμό των F-16. 

«Στα εγχώρια και εθνικά μας συστήματα που χρησιμοποιούν οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις και μονάδες ασφαλείας και ελήφθησαν αποφάσεις για 25 διαφορετικά έργα. Για την ενίσχυση της αεράμυνας της χώρας μας. Έχουν ληφθεί αποφάσεις για νέα μαζική παραγωγή συστημάτων SİPER, HİSAR και SUNGUR.

Μαζί από τους πυραύλους TAYFUN, ATMACA, TRLG-230, KARAOK, GÖKDOĞAN και BOZDOĞAN, ελήφθησαν αποφάσεις για τη μαζική παραγωγή διαφόρων πυρομαχικών για την τορπίλη AKYA και διάφορες πλατφόρμες» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 «Αξιολογήθηκε η τελευταία κατάσταση στο KIZILELMA, το μη επανδρωμένο μαχητικό αεροσκάφος μας, το οποίο πραγματοποίησε με επιτυχία την πρώτη του δοκιμαστική πτήση μένοντας στον αέρα για 5 ώρες, και συζητήθηκαν νέες δυνατότητες για τα UAV μας.

Έχουν επίσης αποφασιστεί διάφορα έργα για τον εκσυγχρονισμό των F-16 μας, νέα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου και ραντάρ, διάφορες αεροπορικές, χερσαίες και ναυτικές πλατφόρμες, συστήματα επικοινωνίας και πληροφοριών, εξοπλισμός και εξοπλισμός, προσομοίωση, επιμελητεία και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο» επισημαίνεται ακόμη στην ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνάντηση τονίστηκε επίσης ότι είναι απόλυτη ανάγκη για μια πλήρως ανεξάρτητη αμυντική βιομηχανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.