
Η Τουρκία πιέζει τα αραβικά κράτη του Κόλπου να μην συμμετάσχουν στον πόλεμο κατά του Ιράν.
Η Άγκυρα προτρέπει τη Σαουδική Αραβία, τα ΗΑΕ, το Κατάρ και άλλους να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση μέσω εντατικής διπλωματικής επικοινωνίας.
Ενώ τα κράτη του Κόλπου είναι ολοένα και πιο θυμωμένα για τις ιρανικές επιθέσεις σε λιμάνια, αεροδρόμια και ενεργειακές εγκαταστάσεις, εξακολουθούν να διστάζουν να εισέλθουν άμεσα στον πόλεμο, εκτός εάν το Ιράν πλήξει κρίσιμες υποδομές, όπως εγκαταστάσεις ηλεκτρικής ενέργειας και ύδρευσης.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.