«Κραυγή» αγωνίας του Βολκάν Ντεμιρέλ με δάκρυα στα μάτια μετά τον σεισμό στην Τουρκία: «Βοήθεια, πεθαίνουν άνθρωποι»

Με δάκρυα στα μάτια ο Βολκάν Ντεμιρέλ κάνει έκκληση για βοήθεια μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία

«Κραυγή» αγωνίας του Βολκάν Ντεμιρέλ με δάκρυα στα μάτια μετά τον σεισμό στην Τουρκία: «Βοήθεια, πεθαίνουν άνθρωποι»

Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σεισμό 7,7 Ρίχτερ στην Τουρκία, που οδήγησαν στο θάνατο εκατοντάδες ανθρώπους σε όλη τη χώρα, όπως και στη γειτονική Συρία. Συγκλονιστική είναι όμως και η έκκληση του θρύλου του τουρκικού ποδοσφαίρου, Βολκάν Ντεμιρέλ.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας με δάκρυα στα μάτια έκανε έκκληση για βοήθεια μέσα από τα social media και τόνισε ότι τα προβλήματα είναι μεγάλα και σε περισσότερες περιοχές της χώρας από ό,τι πίστευαν αρχικά.

«Σας παρακαλώ πολύ, βοήθεια. Άνθρωποι πεθαίνουν», εκλιπαρεί στο τέλος ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας της Τουρκίας και νυν προπονητής της Χατάισπορ, «ραγίζοντας» καρδιές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.