ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Μεγάλη διαδήλωση στην Κωνσταντινούπολη υπέρ της Παλαιστίνης – Ρ.Τ.Ερντογάν: «Το Ισραήλ είναι κατακτητής»

«Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες εξαιτίας αυτού που συμβαίνει στη Γάζα» είπε ο Τούρκος πρόεδρος

Μεγάλη διαδήλωση στην Κωνσταντινούπολη υπέρ της Παλαιστίνης – Ρ.Τ.Ερντογάν: «Το Ισραήλ είναι κατακτητής»

Μια μαζική διαδήλωση, στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες πολίτες, έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη, με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συμμετέχει. 

«Επαναλαμβάνω ότι η Χαμάς δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση. Το Ισραήλ προσβλήθηκε πολύ από αυτό. (…) Το Ισραήλ είναι κατακτητής, ο Ερντογάν μιλάει καθαρά γιατί η Τουρκία δεν σας χρωστάει τίποτα», είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε εκατοντάδες χιλιάδες υποστηρικτές του.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αλληλεγγύη που έδειξαν στους Παλαιστίνιους επισημαίνοντας ότι καρδιές όλων είναι ραγισμένες εξαιτίας όσων συμβαίνουν στη Γάζα.

https://twitter.com/ImMUsmanKhan_/status/1718253954566664228

«Σας ευχαριστώ όλους για την αλληλεγγύη που δείξατε στους Παλαιστίνιους. Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες εξαιτίας αυτού που συμβαίνει στη Γάζα. Θα συνεχίσουμε να υψώνουμε τη φωνή μας ενάντια στις φρικαλεότητες στην Παλαιστίνη», ήταν τα λόγια του Τούρκου προέδρου προς το πλήθος που κρατούσε και σημαίες της Παλαιστίνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.